Contact

(+4) 0743 333 855

Trimite-ne un email!

Detalii Contact:

Mesaj:

Mesajul a fost trimis cu succes. Close this notice.

Oferta Asigurare Calatorie

Suma Asigurata: RON

Contact:

Calatoria

Solicitarea ta a fost trimisa cu succes. Close this notice.

Oferta Asigurare Auto

Contact:

Detalii Autovehicol:

Solicitarea ta a fost trimisa cu succes. Close this notice.

Oferta Asigurare Accidente

Nivel Suma: RON

Contact:

Ai folosit tutun sau produse cu nicotina in ultimele 12 luni?

Da, am folosit Nu, nu am folosit
Solicitarea ta a fost trimisa cu succes. Close this notice.

Oferta Asigurare Locuinta

Locuinta ta:

Contact:

Solicitarea ta a fost trimisa cu succes. Close this notice.
Confidentialitate

Acord de confidentialitate
bearsinsurance.ro.

Termenii si conditiile in care este permisa utilizarea acestui site.

Acord de confidentialitate

bearsinsurance.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, brokerul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor brokerului, informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre broker. Refuzul dvs. determina imposibilitatea brokerului de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre broker

Noi utilizam informatiile stranse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de broker si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre broker este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

brokerul confera dreptul utilizatorului de a modifica: datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate; de asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul e accesibil doar de catre pososesorul lui;

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

Feedback

bearsinsurance.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti. Va multumim ca folositi serviciile bearsinsurance.ro. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroase servicii on-line.

Informatii Companie

Bear's Insurance
Florin Duta

Str. Viitorului nr.122, etaj 1
Bucuresti, Sector 2 

Contact

E-mail:
contact@bearsinsurance.ro

(+4) 0743 333 855

Disponibil 9:00am - 5:00pm